Michael Milo Jørgensen - solo

Michael Milo Jørgensen - solo

  INTERAKTIV KONCERT FOR BØRN OG FAMILIER


KA' LYPSO HOPPE?

Michael Milo Jørgensen spiller en interaktiv bevægelseskoncert. Børn og voksne leger med klap, hop og sang - og bliver inddraget i koncerten; f.eks. med spil på en marimba fra Cuba. Michael spiller rytmiske børnesange - rock, calypso og bossa nova - og med sig har han '2 små musikere der sidder i en æske og spiller på trommer og bas'.

Det lyder som et helt orkester - eller som en pige engang sagde: 'Det var som om at musikken kom ind i øret - og gik ud i benene'.

Koncerten er velegnet for børn i alderen fra 0 til ca. 10 år - og til arrangementer for familier.


FANTASTISK  -  BETAGET  -  OPLIVENDE 

Sjællandske'Til en koncert som denne får børnene både stemningen, lyden og det visuelle. Det giver en helt anden oplevelse'.

Lemvig Folkeblad: 'Michael skriver sange med enkle og fængende omkvæd - der går lige i dansebenene på de små'.

Aabybro Posten: 'Børnene blev i høj grad inspireret til at klappe og synge til de nye spændende sange, f.eks. 'Ka' Lypso hoppe?'.

Bohusläningen: 'Dansk musiker rockade med barn. Kulturhuset fylldes av svängig musik för barn'.

Lolland Falsters Folketidende: 'Børn og voksne morede sig kosteligt med klappesange og farvesange, da Milo holdt koncert'.

Østvendsyssel Avis: 'Michael formåede med sin festlige forestilling at få sit publikum til at deltage med klap, hop og sang'.

Sydsjællands Tidende: 'Michael fik, sammen med dagplejerne og de helt små, slået takten til en række glade sange'.


KA' LYPSO HOPPE? med DEN STYRKEDE PÆDAGOGISKE LÆREPLAN

Koncerten, albummet 'Ka' Lypso hoppe? - og andre sange der bevæger børn' og sangbogen 'Ka' Lypso hoppe? - pædagogisk musik. Noder, becifringer, tekster og lege' kan være med til at understøtte børns brede læring, inden for- og på tværs af de seks læreplanstemaer.

Sammen med koncerten modtager dagtilbud gratis adgang til albummet og en gratis sangbog. Se dagtilbud.

Medierne skrev om albummet: Musikalsk i himmelhøje - pædagogisk i børnehøjde.

Sangene er doneret til organisationer der støtter gode formål, f.eks. Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Dansk Folkehjælp og SOS Racisme.


KONCERTER, KURSER, FOREDRAG OG TEMADAGE

Michael, uddannet pædagog, har spillet koncerter i dagtilbud, på biblioteker og på festivaler i Danmark, Sverige, Grønland, Tyskland og Norge siden 1988. Michael spiller som underholdning ved sommerfester og til forældremøder.

Dagtilbud bruger også en koncert i forbindelse med Den styrkede pædagogiske læreplan - eller som en god oplevelse i hverdagen.

Michael inspirerer pædagogisk personale med kurser, foredrag og temadage - og har flere udgivelser på sit CV om pædagogik og ledelse, pædagogisk musik og om pædagogisk idræt.

Michael er kendt fra musikgrupperne 'Spil'opperne' og 'SalsaMortale'.


Videos og fotos, artikler og arrangementer: Media og galleri

Se mere om afvikling af koncert: Praktik og arrangement 

Copyright © All Rights Reserved      Michael Milo Jørgensen   www.michaelmilojoergensen.dk